Certamen literari Premis Serret de Literatura Rural

Del 27 al 31 d’agost se celebra el Certamen Premis Serret de Literatura Rural en diferents poblacions del Matarranya, Terra Alta i Morella.

El dia 28 a Calaceit es farà la Trobada d’Autors al Matarranya, amb nombroses activitats que reuneixen als guanyadors del certamen i editors. Entre els actes, conduits i coordinats per Rural Calaceite, en destaca la lectura de poemes del Matarranya per Àlex Susanna, la presentació de l’Any Vinyoli pel seu Comisari Jordi Llavina i el sopar ibèric de Sant Antoni i lectura de poemes a la llum de les espelmes, amb visita guiada i maridatge.

PROGRAMACIÓ A CALACEIT

12:00

Celebrem la Trobada d’autors amb la concentració de tots els premiats i editors per presentar els llibres guardonats en les diferentes disciplines a llibreria Serret, amb la

presentació i firma de llibres d’Antoni Vives, Premi llibreter 2014 amb la seua obra “I demà, el paradís”.

14:30

Dinar a la Fonda Alcalá en tots els assistens a la jornada

17:00

Taula rodona amb Àlex Susanna, Carles Duarte, Carles Terès i Oriol Izquierdo, per posar en valor els premis i els premiats en llengua catalana i situar-ho dins l’història.

(Lloc Fundació Noesis).

18:00

Lectura de poemes del Matarranya, per part d’Àlex Susanna per recuperar l’esència de l’espai de pensament que va ser en lo seu moment, Fundació Noesis.

18:30

Presentació de l’Any Vinyoli per part del Comisari Jordi Llavina, amb lectures dels poemes de les seues noves publicacions: Neu, fang, rosada, constelació”, publicat pel Cep i la Nansa i La mano del fuegopublicat per Editorial Candaya.

19:30

Nou espectacle Estellés de mà en màa Fundació Noesis. (Preu 5 €)

21:00

Sopar al poblat ibèric de Sant Antoni i lectura de poemes a la llum de les espelmes, amb visita guiada i maridatge amb vins del territori. (Preu: 25 €)

Reservas a info@ruralcalaceite.com o 977 421 591 / 649 905 252


«

Deja un comentario