Elisenda Roca i Ignasi Blanch amb “1714: Àlbum Il·lustrat” a Gandesa

elisenda roca ignasi blanch gandesa literatura il·lustrada 1714 casa abeuradorsopt-17

El proper 30 de maig a les 19.00 h i després de representar l’espectacle a la Fira Litterarum de Móra d’Ebre, Elisenda Roca i Ignasi Blanch, portaran el seu espectacle literari, “1714: Àlbum Il·lustrat”, a La Casa dels Abeuradors de Gandesa. L’acte precedeix la Jornada Cultural del I Certamen Art 3 Territoris, que es celebrarà el dia 31 de maig al celler Altavins de Batea.

L’espectacle “1714: Àlbum Il·lustrat” es basa en la dramatització de l’àlbum il·lustrat per Ignasi Blanch i amb textos en forma de gran poema èpic de Jordi Sierra i Fabra sobre el 1714. La periodista i directora teatral Elisenda Roca s’encarregarà de donar veu a la dramatització i Ignasi Blanch realitzarà il·lustracions en directe amb el seu estil tan salvatge i personal. Una obra d’art, un poema èpic i un cant a la llibertat.

L’acte, promogut per l’organització del Certamen d’art #3Territoris amb la col·laboració de la Llibreria Serret de Vall-de-roures, Oasis Pub de Gandesa i l’Ajuntament de Gandesa, combinarà art i gastronomia típica dels #3Territoris (Matarranya, Morella i Terra Alta) amb l’oferiment d’una selecció de picadetes a la terrassa de l’Oasis Pub.

Més informació: pàgina web d’Ignasi Blanch, entrevista a Ignasi Blanch (Surt de Casa).


«